ankieta

Właściwości prozdrowotne produktów pszczelich

Które z niżej wymienionych przetworów miodowych stosuje/stosował(a) Pan/Pani ?
Można udzielić kilku odpowiedzi
ziołomiody (np. pokrzywowy,głogowy itp.)
miody z dodatkami (np. miód z pokrzywą, miód z pyłkiem czy propolisem itp.)
preparaty zdrowotne na bazie produktów pszczelich (np. pastylki z dodatkiem miodu, propolisu)
miody pitne(np. półtoraki, dwójniaki, trójniaki itp.)
krupniki
piwa miodowe
wina miodowe
likiery miodowe
nalewki miodowe
bezalkoholowe napoje miodowe (poncze, lemoniady, gorące napoje)
pieczywo miodowe (miodowniki, pierniki, bułeczki itp.)
octy na bazie miodu (np. jabłkowy)
kwasy miodowe
przetwory miodowe z dodatkiem miodu (np. konfitury, syropy, soki, marynaty owocowe)