ankieta

Właściwości prozdrowotne produktów pszczelich

Szanowni Państwo!
Jestem studentką Politechniki Opolskiej na kierunku Technologii żywności i żywienia człowieka i obecnie realizuje pracę inżynierską na temat: ”Prozdrowotne właściwości produktów pszczelich”. Jednym z punktów pracy jest badanie wiedzy respondentów na temat produktów pszczelarskich. Uprzejmie proszę o wypełnienie poniższej ankiety dotyczącej zakupu, spożycia i właściwości leczniczych produktów pszczelich. Ankieta jest anonimowa ,a jej wyniki posłużą wyłącznie celom naukowym i nie będą rozpowszechniane poza pracą dyplomową. Bardzo proszę o pomoc w prowadzonych przeze mnie badaniach i poświeceniu kilku chwil na wypełnienie poniższej ankiety. Jeśli zechcą się Państwo zapoznać z wynikami badań proszę o podanie adresu mailowego na końcu ankiety. Opracowane wyniki prześlę do Państwa niezwłocznie po wykonaniu końcowych analiz. Dziękuję!